Naon anu Parobihan Paralisis

4

Naon anu Parobihan Paralisis
Konverter katalitik mangrupikeun alat anu ngagunakeun katalis pikeun ngarobih tilu sanyawa anu ngabahayakeun dina mobil rusak kana sanyawa anu ngabahayakeun. Tilu sanyawa anu ngabahayakeun nyaéta:
-Hydrocarbons VOC (dina bentuk béngsin anu teu kabalikeun, ngahasilkeun smog)
-Carbon monoxide CO (mangrupikeun racun pikeun anima-hawa pernapasan)
- Nitrogén oksida NOx (nuju kana smog sareng hujan asam)

Kumaha konvérsi katalitik jalan
Dina konvérsi katalitik, katalis (dina bentuk platinum sareng palapa) disalut ka lebah saramik keramik anu dipasang dina pakét anu sapertos muffler anu dipasang dina pipa knalpot. Katalis mantuan pikeun ngarobah karbon monoksida jadi karbon dioksida (CO ka CO2). Éta ngarobah hidrokarbon jadi karbon dioksida (CO2) sareng cai. Éta ogé ngarobah oksida nitrogén balik deui kana nitrogén sareng oksigén.


Waktu kirim: Aug-11-2020