Minyak transmisi otomatis premium pikeun exchanger hawa panas

"Kinerja tinggi mastikeun pangalaman pendingin"
TECFREE ngajaga produk R&D langkung modél pikeun ningkatkeun wilayah dissipation panas sareng nyepetkeun transfer panas.
 
BUKU
Produk ieu sérial tina bahan alloy aluminium kalayan beurat cahya, anti-seismik sareng efisiensi tukar panas anu saé.
Dina hal struktur, sirip ditambah ka tabung radiator pikeun ningkatkeun séting dissipation panas sareng nyepetkeun transfer panas. Dina operasi kipas, nyandak hawa salaku sumber penyejukan, panas dipaksa ngajauh, anu ngahontal biaya pendingin sareng efisiensi tinggi sareng nyumponan syarat-syarat hemat energi, hemat cai sareng perlindungan lingkungan. Tétéla, éta nyaéta pilihan pang populerna anu coolers minyak di pasar.
 
FITUR
1.Green, hemat energi, pangropéa gampang sareng biaya rendah.
Struktur 2.Compact, luas dissipation panas gedé sareng efisiensi tukar panas.
3.Longer jasa hirup sareng tekenan kerja tinggi. Éta tiasa dianggo pikeun nyéépsi deui sistem minyak, panyejutan saluran cai minyak sareng penyejukan gelung anu mandiri.
4. Gampang nganggo, instalasi gampangna, laju gagalna rendah.
5.Safety. Cai sareng minyak moal kacampur sareng karusakan sistem sakali rusak, teu sapertos cai anu langkung cooler.
Suhu cairan anu cocog: 10ºC ~ 180ºC, cocog pikeun suhu ambien: -40ºC ~ 100ºC.
 
APLIKASI
Produk ieu séri bisa nerapkeun dina sistem hidrolik, sistem pelumasan, kotak gear transmisi, sistem minyak pangiriman, kapal

图片5

 


Waktu kirim: Aug-11-2020