Kumaha kipas ngabantosan

    Radiadi ngabutuhkeun aliran hawa anu tetep ngaliwatan inti na pikeun niiskeun éta cekap. Nalika mobilna angkat, ieu kajadian waé; tapi nalika éta waé henteu kipas ieu dipaké pikeun ngabantosan aliran hawa.

    Kipas meureun disetir ku mesin, tapi kajaba mesin éta kerja keras, henteu diperyogikeun nalika mobilna gerak, ku kituna tanaga dianggo dina nyetir éta bahan bakar.

Pikeun ngatasi ieu, sababaraha mobil gandéng anu caket macet digarap ku klep sénsitip suhu anu nyababkeun kipas dugi suhu coolant dugi ka tempat anu ditangtukeun.

Mobil séjén ngagaduhan kipas listrik, ogé dihurungkeun sareng pareum ku sensor suhu.

Pikeun ngantepkeun mesin na gancang-gancang, radiator ditutup sareng termostat, biasana calik di luhur pompa. Thermostat ngagaduhan klep nyambut damel ku kamar anu dieusi lilin.

   Nalika mesin naékana, lilin cair, mekar sareng nyurung klep dibuka, ngamungkinkeun coolant ngalir ka radiator.

   Nalika mesin lirén sareng cools, klep nutup deui.

   Cai nyalir deui nalika beku, sareng upami cai dina mesin ngabébaskeun éta tiasa ngablokir blok atanapi radiator. Janten antioksida biasana étilén glikol ditambah kana cai pikeun nurunkeun titik beku na tingkat aman.

   Tirus teu kudu lemes unggal usum panas; biasana tiasa ditinggalkeun dina dua atanapi tilu taun.


Waktu pos: Aug-10-2020