Énergi Panas Éditor

dwfff

 Panukeuran hawa tiis nyaéta panawaran panas anu biasana dianggo dina aplikasi mobile dimana teu aya pasokan coolant cair, sapertos kendaraan otomotif sareng konstruksi. Sakumaha nami nunjukkeun, séntral panas anu dituangan nyayogikeun solusi penyejuk pikeun cairan anu ngagunakeun hawa, anu didorong ku kipas listrik, hidrolik atanapi mékanis didorong ku mobil teras. Exchanger hawa anu manas hawa tiis tiasa disayogikeun pikeun nyocogkeun cairan tunggal, sapertos cai mesin, atanapi gabungan cairan anu bagian tina pak penyejuk, anu biasana kalebet tilu sirkuit cairan anu diasihan ku kipas tunggal.

Desain internal Tecfree ngeunaan séntral panas anu tiis sareng penyejukan minyak mastikeun yén solusi penukar panas anu paling éfisién sareng ongkos mahal salawasna aya. Dumasar data atah, Tecfree tiasa ngarancang sareng rundingan sajumlah panukeuran hawa tiis anu didamel ku sababaraha jinis aplikasi sareng kaayaan operasi, kalebet

Treuk jeung BeusUtilitas sareng Militer

Mesin Karéta api sareng Bursa Saham

Gas sareng Mesin Diesel

Peralatan KonstruksiPeralatan Pertanian sareng Pertambangan

Generator Setét

Mobil Kinerja

Fitur sareng kauntungan primér diantarana;

Pelat aluminium sareng konstruksi bar

Langkung 200 permukaan fin sayogi kaasup pilihan louvered sareng low-clog

Sadaya desain mangrupikeun aplikasi khusus, mastikeun desain anu épék sareng efektif

Ukuran kumpulan minimal 10 unit

Langkung 10 taun pangalaman dina manajemén jadwal sareng manajemén inventaris idéal pikeun usaha ageung, usaha biasa.


Waktu pos: Aug-10-2020