Warta

  • Premium automatic transmission oil to air heat exchanger
    Waktu kirim: Aug-11-2020

    "Kinerja tinggi mastikeun pangalaman penyejukan" TECFREE nyaéta ngajaga R&D langkung seueur produk modular supados ningkatkeun area dissipation panas sareng nyepetkeun transfer panas. PENGENALAN Siri produk ieu diperbuat tina bahan aloi alumunium kalayan beurat ringan, alus teuing anti-sei ...Maca deui »

  • What`s Catalytic Converter
    Waktu kirim: Aug-11-2020

    Conto Catalytic Converter Konverter katalitik nyaéta alat anu ngagunakeun katalis pikeun ngarobih tilu sanyawa anu ngabahayakeun dina rusak mobil kana sanyawa anu henteu ngabahayakeun. Tilu sanyawa anu ngabahayakeun nyaéta: -Hydrocarbons VOC (dina bentuk béngsin anu henteu terputus, ngahasilkeun smog) -Karbon monoksida CO (mangrupikeun racun kanggo ...Maca deui »

  • We have built durable radiator and oil coolers for agriculture machines for manufacturer in Greece some weeks ago
    Waktu kirim: Aug-11-2020

     Kami parantos ngawangun radiator awét sareng coolers minyak pikeun mesin tatanén pikeun produsén di Yunani sababaraha minggu ka tukang, kusabab palanggan butuh prestasi anu langkung saé dina kaayaan kerja anu tangguh. Radiadi radiator urang tiasa nangtung langkung geter ti radiator tradisional.   Maca deui »

  • Waktu pos: Aug-10-2020

        Radiadi ngabutuhkeun aliran hawa anu tetep ngaliwatan inti na pikeun niiskeun éta cekap. Nalika mobilna angkat, ieu kajadian waé; tapi nalika éta waé henteu kipas ieu dipaké pikeun ngabantosan aliran hawa. Kipas meureun disetir ku mesin, tapi kajaba éta mesin damel, éta henteu peryogi w ...Maca deui »

  • Waktu pos: Aug-10-2020

     Panukeuran hawa tiis nyaéta panawaran panas anu biasana dianggo dina aplikasi mobile dimana teu aya pasokan coolant cair, sapertos kendaraan otomotif sareng konstruksi. Sakumaha nami nunjukkeun, séntral panas anu dituangan nyayogikeun solusi pendinginan pikeun cairan anu nganggo hawa, anu didorong ...Maca deui »

  • Waktu pos: Aug-10-2020

    8.Tank Bag Dompet Lamun anjeun kaluar dina perjalanan, anjeun bakal hoyong terang, tapi anjeun masih peryogi jalan pikeun ngangkut barang anjeun, ku kituna kami nyusun sababaraha pilihan, teu aya salah sahiji dompét anu hébat. Naha kunaon henteu nganggo kantong tanki bahan bakar pikeun nyimpen konci, telepon sélél, pembuka panto garasi, sunscreens sareng pers séjén ...Maca deui »