Tentang Kami

TENTANG ABDI

Profil Perusahaan

Wuxi Tecfree Internasional Dumasar di Wuxi, wétaneun Cina, deukeut pisan ka Shanghai. kami mangrupikeun salah sahiji supplier khusus anu fokus dina solusi exchanger panas sareng muffler anu biasana dianggo pikeun mesin konstruksi sareng peralatan industri .kami ditetepkeun taun 2009, nawiskeun jasa ka konsumén di dunya ti saprak éta.

Urang gaduh pamahaman anu saé pikeun ideu sareng pamundut customer ku pangalaman pangalaman sareng latar urang.

Produk kami parantos diekspor ka Eropa, India, Australia, Israel, Korea dll, meunang amanah di jagat ieu, iman ieu tetep urang ngaléngkah sareng sasarengan. kami resep ningali aya seueur deui mesin anu dilengkepan ku cooler urang & radiator atanapi muffler 

22

  Aplikasi kami diperpanjang ka kandaraan médis sareng kulkas ogé, kami damel téknologi énggal kanggo ningkatkeun kinerja sareng nilai. Anggota R&D kami sami resep dina jasa yn.

  Pabrik urang caket tasik Tai, jumlah tukang 55.000 tukang, urang ngagaduhan fasilitas sapertos pélor tungku, mesin fin, mesin motong laser, mesin bending otomatis jsb.

produksi dumasar kana sistem ISO9001 .Tersporportasi jaring pikeun hawa atanapi laut gampang pisan sareng gancang.

SGS

Dina sababaraha taun katukang saprak ngadegna perusahaan, urang tetep nganut prinsip "customer munggaran, layanan ikhlas pikeun ngingetkeun pelanggan, sareng prinsip" jujur ​​sareng amanah, customer heula ", sareng tina segi produk, urang parantos nyandak "berorientasi kualitas, kaunggulan" salaku standar prakték urang, narékahan pikeun nyayogikeun para palanggan nganggo jasa kualitas luhur sadayana dina waktos anu sami, kami ogé parantos ngajantenkeun perusahaan ngembangkeun salami lami

urang bakal ngalakukeun langkung seueur sareng ngalakukeun anu langkung saé dina kami, kami ngarepkeun nampi patarosan sareng patarosan anjeun ka hareup.