• tk
  • tk2
  • tk3

Wuxi Tecfree Internasional Dumasar di Wuxi, wétaneun Cina, deukeut pisan ka Shanghai. kami mangrupikeun salah sahiji supplier khusus anu fokus dina solusi exchanger panas sareng muffler anu biasana dianggo pikeun mesin konstruksi sareng peralatan industri .kami ditetepkeun taun 2009, nawiskeun jasa ka konsumén di dunya ti saprak éta.

Urang gaduh pamahaman anu saé pikeun ideu sareng pamundut customer ku pangalaman pangalaman sareng latar urang.

Produk kami parantos diekspor ka Eropa, India, Australia, Israel, Korea dll, meunang amanah di jagat ieu, iman ieu tetep urang ngaléngkah sareng sasarengan. kami resep ningali aya seueur deui mesin anu dilengkepan ku cooler urang & radiator atanapi muffler

Pusat Produk

Pratner

Pasaran Bagéan No.1 di pasar Jepang
Pangsa pasar Bilangan No.1 di pasar Koréa Kidul

News Center